chandler
Kulturni izbor · film

Če vsaj malo pogrešate Prijatelje, boste uživali v gledanju zadnjega, še nevidenega dela serije, ki se je nedavno pojavil na spletu.

Se še spomnite, kaj se je zgodilo v zadnjem delu serije Prijatelji? Rachel in Ross sta postala in ostala par, ravno tako Monica in Chandler, tudi Phoebe in Joeyu ni bilo hudega.

PREBERITE ŠE: Katerim igralcem so skorajda pripadle slovite filmske vloge?

Povsem drugačen konec serije ponuja nov video, ki se je pojavil na spletu. Chandler umre v prometni nesreči in jo, še preden se odpravi v nebesa, pošteno zagode svojim prijateljem. Video je amatersko delo, ki je poželo navdušenje spletnega občinstva. Sedi, pet, čestitajo avtorju v komentarjih. Prijatelje so sicer snemali od leta 1994 do leta 2004.


245742-the-fresh-prince-of-bel-air-the-fresh-prince-of-bel-air Televizijske serije, o katerih se še vedno govori Klemen Janežič in Inja Zalta na lokaciji snemanja serije Usodno vino. (Foto: POP TV) Najbolj priljubljene slovenske televizijske serije vseh časov The Affair Najboljše TV serije leta 2015, ki jih ne smeš spregledati Ikonične vloge, ki bi šle skoraj v vloge drugih igralcev. Znamenite filmske vloge, ki bi skoraj šle v roke drugega igralca · ·