LG G6
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

LG nas je v preteklosti navduševal s svojimi pametnimi telefoni, a se zdi, da je tokrat ponudil točno to, kar smo od njega pričakovali. Preprosto odličen pametni telefon. Tak brez cirkusa! In to nam je všeč!

LG G6 je neskončno lep in izjemno minimalističen telefon. In slednja lastnost ga bo ločila od ostalih zastavonoš. Zdi se, da so pri južnokorejskem proizvajalcu tokrat naredili prav vse prav in pripravili telefon, ki navdušuje.

Izpostavimo velik 5,7-palčni zaslon, ki zaseda praktično celotno prednjo ploskev telefona in tako omogoča izjemno uporabniško izkušnjo. Tudi z edinstvenim razmerjem zaslona 18 : 9, ki omogoča, da imate hkrati odprti dve aplikaciji. Čeprav je zaslon večji od predhodnika, je telefon dimenzijsko manjši in uporabniku odlično leži v roki. Zdi se nam, da je prav ta dimenzija idealna dimenzija pametnega telefona. Fotoaparat LG G6 premore dve leči in tako vrhunsko zajemanje fotografij. Posebnost je možnost širokokotnega fotografiranja, ki omogoča, da v objektiv zajamete to, kar vidite z očmi. Edinstveno in odlično!

Seveda je LG G6 vodoodporen v skladu s standardom IP68 in ima baterijo, ki omogoča hitro polnjenje. Odlično!

Galerija slik: LG G6

LG G6Odpri galerijo
shutterstock_614020922 5 aplikacij, ki porabijo največ prenosa podatkov cover-iphone-fotografija Z videotečaji fotografiranja do boljših fotografij z iPhonom Huawei P10 TEST: Huawei P10+, ima plus in tudi kakšen minus Pametni telefon Xiaomi Mi 6 Pametni telefon Xiaomi Mi 6 zgostil vrh vrhunskih telefonov · · · ·