Vittel zamašek
V zraku · tehnologija

Vittelov zamašek je ‘Bilobil’ za pitje zadostne količine vode, saj vas opominja, da ostanete hidrirani. Ob današnjem tempu in količini dela je namreč kar 80% ljudi pozabi čez dan spiti dovolj. Ko telo sproži rdeči alarm je ponavadi že prepozno, kar je Vittelu dalo idejo, da svoje rdeče pokrovčke opremi z zastavico in odštevalnikom časa. Ti na največ uro opomnijo, da je čas za požirek ali dva in vas tako ohranjajo v ‘boju’ za 8 kozarci dnevno.

Premalokrat se namreč zavedamo, da je prav voda temeljni kamen našega zdravja. A že en sam obrat pokrovčka bo dovolj, da boste naredite pomemben življenjski obrat.

Pokrovček, ki prihaja skupaj z ustekleničeno vodo Vitell (Nestlé), bo mogoče namestiti na vse običajne plastenke, z odštevanjem pa bo začel vsakič, ko ga boste kot šal ovili okoli plastenkinega grla. Ko bo uro ali želeni čas mimo, bo zastavico katapultiralo v zrak, češ, čas je za pitje. Ker, zaposleni kot smo, kot za-stavo pozabljamo na take malenkosti, kot je pitje vode.

PREBERITE ŠE: Coca Cola navdušuje z novimi inovativnimi pokrovčki

In zakaj je ta metoda opominjanja učinkovita? Ker je privlačno zapakirana in zabavna. Vsaka večja ura ‘odbije’ polno uro, a nima vsaka Martina Krpana in kobilice, kot jo ima tista iz Lutkovnega gledališča. In tako tudi nima vsak pokrovček živahne zastavice, ki jo boste- pa če priznate ali ne- komaj čakali, da jo vrže na noge in boste lahko osvežili usta, da ne bodo na koncu dneva suha kot poper.

Navdy- ko varna vožnja in uporaba telefona med vožnjo ne stojita več na nasprotnih bregovih. Navdy: ekran, ki omogoča, da med vožnjo uporabljate vse funkcije pametnega telefona o-SMARTPHONE-FREE-facebook 7 brezplačnih aplikacij za boljše življenje flir-thermal-imaging-smartphone1-1000x500 The Flir One spremeni vaš iPhone v detektor toplote 11. Blago, ki proizvaja elektriko 11 futurističnih izumov, ki bi lahko spremenilo svet · ·