Helikopter pristane sredi ceste.
V zraku · buzz buzz

Ta novica sodi v rubriko ‘saj ni res, pa je’. Pilot vojaškega letala je namreč pristal na neki kazahstanski cesti, da bi tovornjakarja vprašal za pot. Česa takega človek resnično ne vidi vsak dan.

Človek bi menil, da so helikopterji, sploh pa vojaški, opremljeni z najzanesljivejšo tehnologijo, sploh ko gre za navigacijo. Čeprav se po posnetku sodeč sprva zdi, da je tehnika v tem do zob oboroženem vojaškem helikopterju Mi-8 zatajila, pa v resnici temu ni bilo tako.

PREBERITE ŠE: Slovenia Second: Donaldu Trumpu satirično sporočilo poslala še Slovenija

Razlog, da je helikopter pristal in je eden od članov posadke tovornjakarja vprašal za pot do mesta Aktobe, je bila slaba vidljivost v kombinaciji z vojaško vajo iz orientacije. Kot trdi kazahstansko ministrstvo za obrambo, je bila misija uspešna.


Cvetenje češenj v mestecu Kawazu Čarobno cvetenje češenj v japonskem mestu Kawazu budimpešta Tako čudovita je Budimpešta v megli Carpool Karaoke: The Series Priljubljena rubrika Carpool Karaoke postala TV-serija Kate Upton na naslovnici revije Sports Illustrated Swimsuit Edition 2017 Kate Upton na naslovnici revije Sports Illustrated Swimsuit Edition 2017 ·