iPhone SE in vzdržljivostni test
V zraku · buzz buzz

Pred kratkim smo pisali, da je Samsung Galaxy S7 preživel 45 minut v delujočem pralnem stroju. iPhone, ki se ima seveda za najboljši pametni telefon na svetu, seveda ni smel zaostajati in si je zadal še težji izziv. No, pravzaprav so zadnjega iz družine iPhone, iPhone SE, izzvali pri GizmoSlipu in mu zadali tri težke naloge. Najprej so ga potopili v vodo, nato zamrznili in za konec vrgli z višine 30 metrov. Je iPhone preživel? To izveš v nadaljevanju.

Se vam je zdel test v pralnem stroju, ki ga je opravljal Samsung Galaxy S7, neusmiljen? Kaj potem šele porečemo na vzdržljivostni test za telefon iPhone SE, ki so ga pri GizmoSlipu najprej za nekaj ur potopili v skledo z vodo, to čez noč postavili v zamrzovalnik, nato pa ledeno kroglo s pametnim telefonom v sredini spustili z višine 30 metrov, da se je raztreščil na asfaltu?

PREBERITE ŠE: Samsung Galaxy S7 proti pralnemu stroju

Barbarsko? Menite, da je iPhone SE čudežno preživel vodo, mraz in padec?

Najbolj nenavadne gugalnice na svetu Najbolj edinstvene gugalnice na svetu Kako se ljudje obnašajo po nekaj popitih kozarcih vina glede na trezno stanje. Kako so isti ljudje videti po enem, dveh in treh popitih kozarcih vina Prikupni bobri So bobri najbolj prikupne žival na svetu? Internetna dejstva Zanimiva dejstva o internetu, ki jih zagotovo še ne poznaš! · · ·