YouTube Rewind 2016 – ''Famous'' Kanyeja Westa
V zraku · buzz buzz

Omrežje YouTube je tako kot vsak konec leto izdelalo kompilacijo YouTube Rewind, ki je sestavljena iz najbolj popularnih posnetkov aktualnega leta. V njem nastopajo največje zvezde YouTuba. Videorazličica glasbenega miksa DJ Earworma tudi tokrat ne razočara.

Nedavno smo se podučili, kateri glasbeni videospoti so bili najbolj popularni na YouTubu v letu 2016, prav tako, kateri video je bil najbolj viralen. Zdaj je YouTube tradicionalno postregel še z najboljšim videomiksom YouTube Rewind 2016, kolažem najbolj popularnih videovsebin v tekočem letu, v katerem nastopa kopica letošnjih zvezdnikov YouTuba, kot so Dwayne Johnson, James Corden, The Chainsmokers, Pikotaro, Pewdiepie, Markiplier, jacksepticeye in drugi.

PREBERITE ŠE: DJ Earworm 2016: največje glasbene uspešnice 2016, združene v glasbeni miks

Od izziva izložbenih lutk (Mannequin Challenge), hidravlične stiskalnice do Pokemonov. Leto 2016 je bilo vsekakor pestro. Oglejte si, po čem vse si ga bomo še zapomnili.

YouTube Rewind 2016 – Dwayne Johnson in ledvičkaOdpri galerijo

Ženske vseh oblik in velikosti na Victoria's Secret Fashion Show Ženske vseh oblik in velikosti poustvarile modno revijo Victoria’s Secret Fashion Show BOŽIČNI OGLAS Tudi Pornhub z ganljivim božičnim oglasom Neverjetna dejstva 20 neverjetnih stvari, ki se jih niste naučili v šoli Božično-novoletne čestitke PostCups2016 PostCups2016: božično-novoletne voščilnice, ki jih dokončamo s kavnim madežem · · ·