cover-caj
V zraku · buzz buzz

Čaj ob petih? To je verjetno zelo pogost stavek, ki smo ga slišali iz ust velike večine Britancev, a kaj je tako posebnega s čaji, da so Britanci na splošno tako obsedeni z njim? To skrivnost nam lahko razkrije zabavni video.

Britanci zase pravijo, da so zmožni ohraniti svojo fit postavo ravno zaradi ogromnega števila skodelic čaja, ki jih na dan dvigajo k svojim ustom. A šalo na stran, Britanci naj bi vsak dan spili kar 165 milijonov skodelic čaja. Da, prav ste prebrali, vsak dan. A ta velika ljubezen do čaja ni samo značilnost sodobnega Britanca, saj le-ta izvira že iz sredine 17. stoletja. Še več zanimivosti o tem zakaj so Britanci tako obsedeni s čajem si lahko pogledate v zabavnem videoposnetku.

115561447 Resnične službe za katere ne bi verjeli, da obstajajo Najlepši goli iz finalnih tekem Lige prvakov 10 najlepših golov iz finalnih tekem Lige prvakov Most ljubezni v Parizu bo kmalu slečen ključavnic. Most ljubezni v Parizu bo ostal brez znamenitih ključavnic cover-filmi-za-odrasle Igralke filmov za odrasle z in brez make-upa ·