Risani junaki in rokavice
V zraku · buzz buzz

Ste opazili, da številni risani junaki nosijo rokavice? VoX Pop se je odločil stvari priti do dna, saj splet ponuja kopico izključujočih odgovor. Večina meni, da je temu tako, da si ustvarjalci olajšajo delo. Pa je temu res tako? Katera teorija je prava, izveste v nadaljevanju.

Veste, zakaj številni nepozabni risani junaki nosijo rokavice? Miki Miška, Ostrežek, Pepe itd. Po odgovor moramo v čas črno-bele televizije in črno-belih risank.

PREBERITE ŠE: Najlepši prizori iz Disneyjevih risank

Lik, kot je Miki Miška, je bil črn, in ko so se njegove roke in telo prekrivali, se prstov preprosto ni videlo. Zato so mu kot ostalim likom nadeli bele rokavice. Pri Disneyju pravijo, da so Mikiju dali rokavice zato, da bi ga naredili bolj človeškega.

To teorijo potrjuje Ostržek. Ko je ta lutka, rokavice nosi, ko je človek, ne. Več pa v zgornjem prispevku.


BeFunky Collage Delo ruskega digitalnega umetnika vas bo pustilo odprtih ust! 89-letna kirurginja Alla Levuškina – kirurginja tudi pri 89 letih Switzerland Second - Švica ima sporočilo za Trumpa Po Nizozemcih se je iz Trumpa v njegovem stilu ponorčevala še Švica selena-gomez-shareacoke-coca-cola-campaign-2016-2 10 načinov uporabe Coca-Cole, ki jih gotovo ne poznate · · · ·