V zraku · buzz buzz

Moški, ali veste, zakaj tako boli, ko prejmete udarec v moda? Ne? Za vas imamo pojasnilo, ki bo končno razložilo, zakaj je ta bolečina tako peklenska.

Bolečino, ki nastane pri brci v moška moda, velikokrat primerjajo z bolečino, ki jo ženske izkusijo med porodom. Čeprav je pri ženskah kristalno jasno, zakaj pride do te bolečine, moški še vedno tavajo v temi. Zato smo pripravili pojasnilo, ki bo razložilo, zakaj je ta bolečina tako peklenska.
Vloger na YouTubu Simon Whistler, ki si lasti kanal Today I Found Out, je pobližje pogledal biologijo, ki se skriva v ozadju te očitne anatomske enigme.

PREBERITE ŠE: 10 nenavadnih dejstev o moških, ki jih je dokazala znanost

Ko se pri dojenčku začnejo razvijati testisi, se vse to dogaja nad pasom, v trebuhu blizu želodca in ledvic. Med puberteto se testisi spustijo, živci in žile, povezane z njimi, pa ostanejo na istem mestu. Ko jih torej nekdo udari ali pa kako drugače z njimi slabo ravna, občutek iz vsakega testisa potuje navzgor v trebušno votlino. To povzroča bolečino, ki se čuti v želodcu. Seveda je moč bolečine odvisna ob tolerance posameznika. V najslabšem primeru lahko brca v moda povzroči dolgotrajne reproduktivne težave ali pa jih je morda celo treba odstraniti.


Niti v sanjah: tega pametna in močna ženska od partnerja ne zahteva. Niti v sanjah: tega pametna in močna ženska od partnerja ne zahteva Robin Food V Maribor prihaja Robin Food, največja trajnostna trgovina na svetu 911160 - EASY A Zabavne ilustracije, v katerih se bo našla vsaka ženska Tako čarobna je Budimpešta v decembru! ·