V zraku · buzz buzz

Moški, ali veste, zakaj tako boli, ko prejmete udarec v moda? Ne? Za vas imamo pojasnilo, ki bo končno razložilo, zakaj je ta bolečina tako peklenska.

Bolečino, ki nastane pri brci v moška moda, velikokrat primerjajo z bolečino, ki jo ženske izkusijo med porodom. Čeprav je pri ženskah kristalno jasno, zakaj pride do te bolečine, moški še vedno tavajo v temi. Zato smo pripravili pojasnilo, ki bo razložilo, zakaj je ta bolečina tako peklenska.
Vloger na YouTubu Simon Whistler, ki si lasti kanal Today I Found Out, je pobližje pogledal biologijo, ki se skriva v ozadju te očitne anatomske enigme.

PREBERITE ŠE: 10 nenavadnih dejstev o moških, ki jih je dokazala znanost

Ko se pri dojenčku začnejo razvijati testisi, se vse to dogaja nad pasom, v trebuhu blizu želodca in ledvic. Med puberteto se testisi spustijo, živci in žile, povezane z njimi, pa ostanejo na istem mestu. Ko jih torej nekdo udari ali pa kako drugače z njimi slabo ravna, občutek iz vsakega testisa potuje navzgor v trebušno votlino. To povzroča bolečino, ki se čuti v želodcu. Seveda je moč bolečine odvisna ob tolerance posameznika. V najslabšem primeru lahko brca v moda povzroči dolgotrajne reproduktivne težave ali pa jih je morda celo treba odstraniti.


Pametna in močna ženska od svojega partnerja ne zahteva teh stvari. Pametna in močna ženska od svojega partnerja ne zahteva teh stvari Robin Food V Maribor prihaja Robin Food, največja trajnostna trgovina na svetu 911160 - EASY A Zabavne ilustracije, v katerih se bo našla vsaka ženska Tako čarobna je Budimpešta v decembru! ·