Melania Trump
V zraku · buzz buzz

Še nedavno smo Melanio Trump opevali in bili nanjo ponosni, po slavnem govoru, ki so ga označili za plagiat, pa je najbolj znana Slovenka postala predmet posmeha. S svojimi izjavami je postala hvaležna tarča komikov in pri tem potunkala tudi Slovenijo. Zaradi nje se namreč zdaj norčujejo tudi iz naše države.

Donaldu Trumpu ankete javnega mnenja ne napovedujejo selitve v Belo hišo. Njegovi rejtingi so strmoglavili in z njim je strmoglavila tudi njegova soproga Melania Trump, ki je tudi po lastni krivdi postala vroča roba med ameriškimi komiki.

Privoščil si jo je že marsikateri, še posebno neprizanesljiv pa je bil komik in voditelj pogovorne oddaje Conan O’Brien. Zaradi Melanie je bila na udaru tudi Slovenija, kjer da je, prosto po O’Brienu, energija sinonim za denar.

PREBERITE ŠE: Melania Trump po obtožbah o plagiatorstvu postala tarča posmeha

V enem izmed monologov je namreč povedal, da je Melania dejala, da ji je Trump všeč zaradi njegove energije, energija pa naj bi bila v Sloveniji izraz za denar. Naslednja pikra šala je letela na račun njenega statusa Američanke. ”Melania je dejala, da Donaldu dovoli, da je to, kar je, v zameno pa ji on dovoli, da je v Ameriki.” Ali pa: “Žena Donalda Trumpa Melania pravi, da se strinja z moževim stališčem proti priseljencem. Ko so jo vprašali, zakaj, je odgovorila, da ima 4,5 milijarde razlogov.” Več njegovim šalam lahko prisluhnete v zgornjem videoposnetku.


34032939_1704878019581162_2833632852816429056_n (1) Kako Dwayne Johnson, najbolje plačani igralec vseh časov, zapravlja svoje milijone Otrok, ki zaspi na ukaz Poglejte si tega majhnega otroka, ki zaspi na ukaz Maslene skulpture Hedley Wiggan – umetnik, ki ustvarja iz masla Mokri listi knjige Trik, s katerim preprečimo gubanje in sprijemanje mokrih listov knjige · · · ·