fbpx

Avantura za eno noč: vodnik do optimalne avanture za eno noč

Foto: Dainis Graveris / Unsplash

Avantura za eno noč! Če se odločite za takšno možnost, je to dobra priložnost za raziskovanje spolnosti. V postelji ne čutite pritiska in lahko brez težav spoznate, kaj vas vzburja in kaj ne.

Mnogi ljudje iščejo spolno potešitev in potrditev v avanturah za eno noč, v katerih potešijo svojo strast. Po odnosu pa odidejo vsak na svojo pot in se nikoli več ne srečajo. Zapis – avantura za eno noč – v naslednjih vrsticah pribljiža in vam obelodani stvari, ki se jih morate zavedati!

Večina o njej ne govori, razen če se razvije v kaj več. Takšna izkušnja ni za vsakogar. Če pa se odločite poskusiti, morate upoštevati nekaj stvari.

1. Poiščite partnerja, ki vam je res všeč

Oseba, s katero boste imeli avanturo za eno noč, vam naj bo res všeč. Čutiti morate neizmerno privlačnost, z njo biti morate sproščeni. Občutiti morate spoštovanje, ne glede na to, ali se še bosta kdaj srečala ali ne.

2. Oblecite oblačila, v katerih se počutite privlačni

Za nekatere je priprava na ta dogodek pravzaprav najbolj vznemirljiv del vsega. Morda uprizorite striptiz ob čutni glasbi ali domači spa, v katerem se boste maksimalno posvetili drug drugemu in se sprostili.

3. Poskrbite za kontracepcijo

Nikoli tega ne prepustite drugi osebi. Zagotovo se ne želite znajti v položaju, ko sredi napada strasti ugotovite, da je vaš priložnostni partner pozabil na zaščito, še manj pa se želite spraševati, ali vam je pustil kakšno spolno prenosljivo bolezen in ali ste morda zanosili.

4. Bodite pripravljeni

Nikoli ne pojdite v razmerje za eno noč samo zato, ker to počnejo vsi, in če se ne počutite pripravljeni na ta korak.

Pazite nase. Foto:
Dainis Graveris / Unsplash

5. Povejte, kaj želite

Samozavestno razložite, kaj od partnerja pričakujete v postelji. Povejte mu, kakšen tempo vam je všeč, pokažite mu, kako želite, da se vas dotakne in poboža, in mu prišepnete nekaj svojih fantazij. Nikoli ne veste, morda jih bo ta noč uresničila.

6. Ne skrbite za mnenja drugih ljudi

Ni vam treba skrbeti, kaj bi rekli drugi ljudje, če bi vedeli, da se podajate na avanturo za eno noč. Navsezadnje jim tako ali tako nikoli ni treba izvedeti.

7. Lepo se imejte

Ne skrbite, kaj si druga oseba misli o vas in se ne obremenjujte s svojim videzom, in tudi ne zapravljajte časa za analizo začasnega partnerja. Sprostite se in se smejte. Ta izkušnja bi morala biti zabavna, ne stresna.

8. Ne sanjajte o skupni prihodnosti

Ena noč je ena noč. Ne pripisujte ji pomena, ki ga nima, in ne sanjajte o skupni prihodnosti, v nasprotnem primeru se lahko navdušenje spremeni v razočaranje.

9. Igre

Igranje vlog ali druge poredne igre, kot so preizkušanje novih pozi ali odnos na še ne preizkušenih lokacijah. Ta večer je idealna priložnost, da preizkusite stvari, o katerih ste sanjali.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!