Foto: Freepik

Za največji užitek: pet pravil za čutno masažo erogenih con

Zadnjič posodobljeno: :

Razvajajte svojega partnerja!

Če želite svojemu partnerju nuditi malce drugačen užitek, mu ga privoščite s čutno masažo. Masažo, ki bo razkrila njegova še ne odkrita občutljiva območja in vaju pripravila za nadaljevanje odnosa v spalnici.

Čeprav je treba masaži nameniti malo več časa, da bi lahko partner v njej v celoti užival in se sprostil, je vredna vsake sekunde razvajanja.

1. Soba naj bo topla in prijetna. Ustvarite pomirjujoče vzdušje z šibko osvetlitvijo, nežno glasbo in dišečimi svečami. Naj se partner uleže na veliko brisačo na postelji ali na tla na preprogo.

Za masažo vedno uporabljajte kakovostno rastlinsko olje, recimo mandljevo olje. Na dlan si nanesite olje, podrgnite roki, nato pa s širokimi prijemi nežno in postopoma pobožajte vsak del partnerjevega telesa.

2. Čeprav je velika skušnjava imeti pred seboj in pod prsti golo, voljno telo, se vsaj na začetku izogibajte najbolj spolno občutljivim predelom. Cilj je sproščeno, in predvsem počasi, doseči vzburjenje, ki draži erogene cone. Začnite z rameni in hrbtom, nato preidite na zadnjico in zadnji spodnji del nog. Po tem naj se obrne in mu masirajte roke, prsni koš, trebuh in sprednji del nog.

Za masažo vedno uporabljajte kakovostno rastlinsko olje.

3. Masažo začnite z rahlim dotikom. Roke prilagodite obliki partnerjevega telesa in počasi povečujte pritisk. Sprostite pritisk, preden se premaknete na naslednji del telesa. Naj vas partner vodi skozi masažo in vam pove, kaj hoče. Pritisk prilagodite glede na njegove želje.

4. Pri dodajanju olja držite partnerja z eno roko. Roko, ki je v stiku s partnerjem, preprosto prepojite z oljem z drugo roko in ga vtrite v njegovo telo. Stisnite ali zgnetite predele, zlasti tam, kjer čutite napetost, na primer napete mišice. A ne bodite premočni, ker je namen masaže sprostitev in vzburjenje.

5. Če želite masaži dodati čar, dodajte masažno olje v majhno skledo in dodajte nekaj kapljic eteričnega olja. Ta olja so visoke koncentracije in se jih ne sme uporabljati samostojno ali nanašati na najbolj občutljive dele telesa. Olja sivke in geranije delujejo pomirjujoče, majaron sprošča utrujene mišice, olje sandalovine pa sprošča in ima lastnosti afrodiziaka.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
8 korakov do zmenka z osebo, ki vam je všeč