Zakaj si moški želijo spolnosti z zrelimi in izkušenimi ženskami?

Foto: Cottonbro/Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Razmerja med mlajšim moškim in starejšo žensko niso nobena redkost. Moški, ki je imel izkušnjo s starejšo žensko, si jo je verjetno zapomnil kot eno najboljših intimnih dogodivščin v svojem življenju. Kajti ta prinaša prav poseben čar in zadovoljstvo. Tu so razlogi, zakaj mnogi mlajši moški pravijo, da je spolnost z zrelimi ženskami tako vroča.

Igra številk

Starost ženske sama po sebi kaže na morebitne dolgoletne izkušnje, ki jih je imela s partnerji. Namreč večje število let lahko pomeni tudi več izkušenj tudi v seksualnem smislu. Če je imela razmerja pred poroko, bila poročena in imela ljubimce po razvezi, ji zagotovo ne manjka izkušenj, ki jih z mlajšim ljubimcem lahko s pridom uporabi ter ga nedvomno očara.

Izkušnje

Starejša ženska je bila v dolgoročnih odnosih. S tem si je nabrala izkušnje, kako poskrbeti za strast v odnosu. In prav vsa čustva ter spomini, ki privrejo na plano med samim odnosom ter spolnostjo, jo dela pravo mojstrico ljubezni.

Vedo, kaj hočejo

Njihovo samozavedanje izhaja iz dolgoletnih izkušenj in komunikacije s spolnimi partnerji. Mlajši moški se lahko tako veliko nauči o različnih položajih, tehnikah in morda tudi fetiših. Ženske vedo, kaj hočejo in uporabijo različne načine zapeljevanje, ki moškega vzburi. Vse to moškemu prinaša posebne užitke, katerim se lahko sproščeno preda.

Uživajo v spolnosti

Starejša ženska je v zvezi zato, da v njej uživa. Spolnost ji ne pomeni ustvarjanje družine, poroke. Spolnost ji predstavlja neke vrste zabavo brez obveznosti in stresa. Prav ta sproščenost moške privlači in zaradi tega je spolnost z njo tako nezahtevna.

Razumevanje pomena spolnosti

Zrelejša ženska točno ve, kam vodi razmerje brez spolnosti. Zato le te ne izrablja kot kaznovanje ali nagrajevanje. Uporabi jo kot orožje povezovanja, kar seveda pozitivno vpliva na skupni odnos.

Foto: Nikolay Osmachko/Pexels

Je zaželena

Starejše ženske so neodvisne. Mlajšim moškim to ne predstavlja pritiska in odgovornosti, saj jim za žensko ni potrebno poskrbeti. Prav tako se zaradi tega oba počutita bolj zaželeno. Tako se bolj prepustita avanturi, saj je ta brez izpostavljanja napak, pritoževanja in spreminjanja. Cenijo, kar imajo, in se ne pritožujejo.

Uživajo v poučevanju

Ženske v takem odnosu vedo, kdaj so lahko prevladujoče in kdaj podrejene. To obema da moč, ki je neizmerno privlačna. Ženska se ne bo sramovala kupiti spodnjega perila, spolne igračke. Vse to še dodatno spodbudi erotično razpoloženje.

Zaupajo svojemu telesu

Starejše ženske so bolj samozavestne in zaupajo svojemu telesu. Ni jim neprijetno in nelagodno, saj ne dvomijo v svojo podobo in tehniko zapeljevanja.

Ne bojijo se komuniciranja

Odkrito komunicirajo, so samozavestne ter se ne bojijo biti neposredne. Brez sramu delijo svoje potrebe in želje, prav tako pa prisluhnejo tudi moškemu. Česa si on želi, ter kakšne so njegove želje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!