fbpx

Zakaj so moški obsedeni z ženskimi zadnicami?

Enostavno vprašanje s kompleksnim odgovorom!

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno:

Moški svet se vselej vrti okoli spolnosti in tudi zato določene stvari niso pod kontrolo.

Popularna kultura, ki slavi oblinaste ženske z dobrimi zadnjicami, po svoje vpliva na to, da ženske preživljajo ure v telovadnici, da bi dosegle sanjsko “breskvico”, moški pa se slinijo bolj kot kadarkoli. In od kod izhaja njihova obsesija s tvojo zadnjico?

Družba se spreminja, rojevajo se nove generacije, prihajajo novi trendi, a moški so še kar obsedeni z dobro, čvrsto zadnjico. In za to lahko v prvi vrsti krivimo kar evolucijo. Z evolucijskega vidika se je moški  razvil tako, da hrepeni po plodnih ženskah – dobra zadnjica je signal za primitivne možgane, da je ženska mlada in z lahkoto zanosi ter rodi zdravega otroka.

A zadnjica ni zgolj znak plodnosti, temveč je tudi intimen predel in terra incognita (neraziskan teritorij), ki moške fascinira tudi zaradi številnih drugih razlogov.

Skrivni teritorij

Četudi se sliši čudno, je zadnjica sveti teritorij. In moški se zavedajo, da tja ne smejo moliti, zato jih še bolj privlači. Saj veš, prepovedan sadež je najslajši, zlasti v spalnici – moški radi počnejo stvari “od zadaj”, ker naj bi bilo družbeno sporno, čeprav je analni spolni odnos postal nekaj povsem normalnega. Dobra zadnjica je tako tudi izvor spolnih fantazij, ki vplivajo na boljšo spolno izkušnjo.

Zadnjica je sveti teritorij.
Zadnjica je sveti teritorij.

“Nekaj za prijeti.”

Moški radi gnetejo stvari, jih preprijemajo in po njih tolčejo – in zadnjica je popoln atribut, na katerem se lahko izživljajo. Ne mislimo le v času posteljnih igric, temveč tudi v javnosti, medtem ko počneš vsakodnevne stvari. Zdi se, da na tak način moški pokažejo, kaj imajo ob sebi in so ponosni na svojo kakovostno izbiro. Pa še zastonj se sproščajo.

Pokazatelj dobrega zdravja

Dobra zadnjica je sinonim za zdravje in športno aktivnost – no, vsaj moški mislijo, da je ženska z drobro zadnjico zdrava, skrbi zase in želi biti najboljša različica sebe. Športna aktivnost je v moderni dobi postala visoko cenjena in veliko žensk obiskuje fitnes, kar moškega še bolj “podžge”, saj si predstavlja, kako delaš vaje v oprijetih pajkicah, se potiš in trudiš, četudi morda nisi niti s prstom mignila, ležiš na kvaču, žreš čips in si hvaležna, ker te je mati narava preprosto obdarila z bogatim “prtljažnikom”.

“Sanjska” ženska lastnost

Četudi živimo v času, ko spodbujamo vse tipe ženskega telesa, velja zadnjica za sanjsko lastnost, ki bi jo morala imeti po nenapisanem pravilu čisto vsaka ženska. Pozornost moških med drugim vzbudi tudi lepo ukrivljena hrbtenica, in sicer del telesa, kjer se hrbtenica sreča z zadnjico.

In, verjeli ali ne, so raziskovalci ugotovili tudi, da so moški na nek način obsedeni z zadnjicami. Ko moški zagleda žensko z dobro zadnjico, se aktivira področje možganov, ki ga aktivirajo droge ali pijače.

Znanstveno dokazano so moški obsedeni z zadnjicami.
Znanstveno dokazano so moški obsedeni z zadnjicami.

Vpliv popularne kulture.

Popularna kultura slavi predvsem velike zadnjice, zato ni čudno, da želijo ženske posnemati zvezdnice z dobrimi zadnjicami in na tak način pritegniti pozornost. Ni niti nenavadno, da želijo moški imeti ob sebi žensko z dobro zadnjico, ker se želijo prepričati, da zares obstajajo v resničnem svetu ženske s takšnim bogastvom.

Ta epidemija narašča in se zdi, da ne kaže znakov pojenjanja. In če se želite nalesti te “bolezni“, hitro v telovadnico!

V kolikor ste kliknili ta članek je morebiti prav ta IG profil tisti, ki mu morate slediti!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.