Ženska, ki ljubi, odpusti. A ženska, ki preveč odpušča, preneha ljubiti …

“Moški pozabijo, a nikoli ne odpustijo; ženske odpustijo, a nikoli ne pozabijo.” - Neznan avtor

Ženska nikoli ne odide ob prvi priložnosti, če resnično ljubi. Ne odide, če čuti nekaj do moškega, ki ga ima ob sebi. Ne odide, če želi z njim graditi prihodnost. Tudi, ko začne čutiti, da je njen moški postal hladen, ravnodušen, nezainteresiran …

Takrat ženska odpušča in poskuša spremeniti stvari, da bi ga izzvala k akciji. Enkrat, dvakrat … nikoli pa tega ne počne v nedogled. Kajti pride dan, ko neha dajati svojo dušo za oba, razočarana je in vse, kar si želi, je lastna svoboda. Takrat je on več ne prepozna, preprosto se je preveč navadil, da jo gleda, kako se sama bori za oba.

Žena, ki ljubi, vztraja pri tem, da se stvari premaknejo naprej. Bori se za njegovo ljubezen, saj ljubljene osebe ne more kar preprosto zapustiti. Poskrbela bo, da v bitki nič ne bo izgubljeno, odpušča, saj želi videti njegovo obžalovanje in spremembo.

Odpustila bo tudi drugič. Pa tudi tretjič, ko bo to postalo že navada.

A nekega dne se bo ustavila in spoznala, da ni težava v njeni ljubezni, temveč v njegovi ravnodušnosti. Potem bo nehala ljubiti. Potem bo odšla.

A nekega dne se bo ustavila in spoznala …

Ne morete odpuščati v nedogled, četudi vas pomanjkanje odpuščanja pripelje do konca. Včasih je tako bolje. Ko ne vidite reakcije na drugi strani, ko se ves vaš trud izgubi v njegovih izgovorih, neutemeljenih in nesmiselnih, ko vsak dan jočete, ker ne veste, kako rešiti to zvezo, takrat prenehajte. Zaslužite si več.

Ženska, ki ljubi, odpušča. A ženska, ki preveč odpušča, preneha ljubiti …

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nič ni narobe, če si se navezal na osebo! Narobe je to, da so odnosi polni pretvarjanj!