fbpx

Ženska ne ljubi “barabe”, želi si le moškega, ki bo prevzel pobudo!

Crazy Stupid Love / Foto: imdb

Barabe, slabi fantje. Večna tema v sodobnih romantičnih filmih. Ženske res nasedajo barabam? Ne, ampak tistim, ki naredijo prvi korak.

Moški, ki jih poimenujemo barabe, so po navadi samozavestni, se ne bojijo povedati, kar mislijo, in si vzamejo, kar hočejo. To so tisti moški, ki vas bodo poskušali zapeljati.

Poslali vam bodo prvo sporočilo. Ne bodo oklevali, bodo neposredni. Pogledali vas bodo naravnost v oči. Prijeli vas bodo za roko in vas poljubili.

Pri tako imenovanih dobrih moških se to pogosto ne zgodi. Le izjemoma. Oni pogosto podzavestno pričakujejo, da bodo izbrani, samo zato, ker so dobri. Nimajo pomanjkljivosti, so pošteni, prijazni, dobro situirani. Vendar ne naredijo prvega koraka.

Ženske iščejo nekaj več, ne samo sramežljive poglede. Foto: Jordan-Koons / Unsplash

In to je tisto, kar ženskam manjka. Ne gre za to, ali imate problematično preteklost ali ste bili ranjeni. Ženske se želijo počutiti zaželene. Želijo si, da jih moški brez zadržkov in strahu pokliče in da ne obupa pred prvo oviro.

Ženske si želijo, da jih moški povprašajo za mnenje, da jih spoštujejo in obravnavajo kot enakovredne, ter da se on odloči, kam bosta šla na prvi zmenek.

Pritegne jih moški, ki pokaže, da ga ženska privlači, tako spolno kot intelektualno. Uspešen zmenek zahteva igro zapeljevanja in moškega, ki bo znal z njo tekmovati za vodstvo v tej igri.

Moški, če ste se spraševali, kaj vam manjka in zakaj nimate uspeha pri ženskah, čeprav je z vami vse v redu – je morda to vaš problem.

Moški bodite moški. Foto: Rana Sawalha / Unsplash

Nikoli si niste mislili, da bi lahko bil boljši, da bi morali dati več od sebe, saj se vam je zdelo, da ste že sami po sebi dovolj dobra priložnost. Nič ne pride samo od sebe, nič.

In res da so morda ženske z Venere, moški pa z Marsa, a to ni izgovor, da bi kdorkoli ne poskušal razumeti druge strani. Dotik teh dveh nasprotij se zgodi v igri osvajanja in potrebno je narediti prvi korak, ko moški z Marsa prvič stopi na Venero. In le tisti, ki so dovolj pogumni za raziskovanje neznanega ozemlja, bodo uspeli osvojiti žensko.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!