fbpx

Ženske so povedale: moški s TO lastnostjo so najboljši ljubimci!

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Le kaj je na njem tako privlačnega, da se mu v postelji ne morete upreti? Veliko dejavnikov vpliva na to, kakšen ljubimec bo moški in ali bo intimna zveza dobra ali slaba.

V nedavni raziskavi, ki je bila objavljena v časopisu Socioaffective Neuroscience & Psychology, obstaja ena vrlina, ki razkriva ali je moški dober ljubimec.

Strokovnjaki so z raziskovanjem spolne preteklosti žensk, poskušali ugotoviti, s kakšnimi partnerji so imele najboljši seks in doživljale redne orgazme.

Smeh je njegovo orožje. Foto: Andrea Rico / Unsplash

Ženske, ki so sodelovale v študiji, so bile stare do 69 let in niso bile v zvezi ali zakonu. Saj so strokovnjaki prepričani, da bi vezane ženske dale boljšo oceno svojim trenutnim partnerjem, ne glede na to, ali si jo zaslužijo ali ne.

V 70 minutnem testu so odgovarjale na različna vprašanja o svojem spolnem življenju, na podlagi njihovih odgovorov pa so ugotovili, da so imele najboljši seks z moškimi s smislom za humor.

Ta lastnost se je izkazala kot odličen pokazatelj spolnih veščin, predvsem zaradi tega, ker naj bi bili moški s smislom za humor v postelji bolj sproščeni, kar je dobro za komunikacijo med partnerjema ter posledično tudi dober seks.

Njegova kreativnost se odraža v postelji. Foto: Antonio Francisco / Unsplash

Med ostalimi lastnostmi je bila tudi kreativnost, saj so moški, ki so kreativni na drugih življenjskih področjih, tudi bolj iznajdljivi med rjuhami. Moški s temi značajskimi lastnostmi so pokazali večji interes za spolno zadovoljstvo svojih izbrank, kot pa tisti, ki jih nimajo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!