Znanstveniki trdijo: ta manekenka je uradno najlepša ženska na svetu!

Razglašena je uradno najlepša ženska na svetu, ki se lahko pohvali s skoraj popolnim obrazom!

Bella Hadid je bila uradno najlepša ženska na svetu. Supermodel je tako zasedel prvo mesto, v boju za krono najlepše pa je premagala sestro Gigi Hadid, Beyoncé, Caro Delevingne in Katy Perry.

Bella Hadid (Foto: IG @bellahadid)
Bella Hadid (Foto: IG @bellahadid)

Oblika njenega obraza namreč v kar 94,35 odstotkih odgovarja zlatemu rezu (“idealnemu” razmerju). Kot njene najboljše obrazne lastnosti so izpostavljene njena brada, položaj oči in čelo. Na drugem mestu je glasbena diva Beyoncé, sledijo ji igralka Amber Heard ter pevki Ariana Grande in Taylor Swift. Na šestem mestu je supermodel Kate Moss, desetico najlepših na svetu zaokrožujejo igralki Scarlett Johansson in Natalie Portman, pevka Katy Perry ter manekenka Cara Delevingne.

Bella Hadid (Foto: IG @bellahadid)
Bella Hadid (Foto: IG @bellahadid)

Dr. Julian De Silva, ki vodi Center For Advanced Facial Cosmetics And Plastic Surgery, je razložil: “Po pregledu vseh elementov obraza, ki določujejo fizično popolnost, je bilo jasno, da bo Bella Hadid nesporna zmagovalka. Pri odčitavanju rezultatov, ki opredeljujejo popolno brado, je dosegla 99,7 odstotkov, kar pomeni, da je do popolne oblike loči le 0,3 odstotka. Pri odčitavanju rezultatov za popoln položaj oči se je uvrstila na drugo mesto, takoj za Scarlett Johansson. Beyoncé se je uvrstila na drugo mesto najlepših žensk na svetu, najvišjo oceno je dobila za obliko obraza (99,6 odstotkov) in dosegla zelo visoke odstotke tudi pri ocenah oči, predela obrvi in ustnic.”

Beyoncé (Foto: IG @beyonce)
Beyoncé (Foto: IG @beyonce)

Se strinjate, je tudi vam Bella Hadid najlepša ženska na svetu ali bi na njeno mesto raje postavili katero drugo?

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
7 stvari, za katere se ne bom več opravičeval!