FBピクセル

秋のレシピ:サツマイモとカボチャのおいしいレチナシチュー

Lečina enolončnica s sladkim krompirjem in bučo

サツマイモとカボチャのレンズ豆のシチューは、伝統的なモロッコのレシピを美味しくアレンジした、シンプルで少しスパイシーな料理です。

準備中 lečine enolončnice s sladkim krompirjem in bučo se lahko malce poigramo s sestavinami, saj za njeno pripravo ne potrebujemo obeh oranžnih sestavin, ampak lahko med sladkim krompirjem in bučo po okusu tudi izbiramo. V vsakem primeru bo juha prava jesenska poslastica, ki je kot nalašč za crkljanje v hladnem vremenu.

Recept za lečino enolončnico s sladkim krompirjem in bučo:

原材料:

  • 1 pločevinka leče
  • 6 skodelic jušne osnove
  • 1 srednje velika čebula, razpolovljena
  • ニンニク 2片
  • 月桂樹の葉 1枚
  • ½ žličke kurkume
  • 20 vejic koriandra, zvezanih
  • 1 žlička mletega ingverja
  • 1 velik korenček, olupljen in narezan na kocke
  • 450 g buče in/ali sladkega krompirja
  • 3 žlice paradižnikove paste
  • sveže zmlet poper
  • 3 žlice sesekljanega svežega peteršilja

Priprava lečine enolončnice s sladkim krompirjem in bučo:

V velikem loncu zmešamo lečo, jušno osnovo, čebulo, česen in lovorov list. Zavremo in dodamo koriander in kurkumo. Znižamo temperaturo, solimo in dušimo. Po približno 30分 odstranimo čebulo in česen ter dodamo preostale začimbe z izjemo peteršilja. Dušimo še približno pol ure, odstranimo koriander in dodamo peteršilj. Razporedimo po krožnikih in postrežemo. Dober tek!

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。