초콜릿 부활절 달걀은 훌륭합니다. 하지만 우리가 경이로운 일을 할 수 있는데 왜 단지 좋은 일에만 만족합니까? 이것이 초콜릿 부활절 "치즈케이크" 달걀입니다. 맛있는.
Da se letos ne boste zadovoljili le z velikim Kinder jajčkom, smo za vas pripravili čokoladno velikonočno 치즈 케잌 계란, ki vam bo samo še dodatno posladkalo te velikonočne praznike (in vse, ki prihajajo).
더 읽어보기: 부활절: 창의적인 부활절 색칠 아이디어
Sestavine za čokoladno velikonočno 치즈 케잌 jajce:
- 1 veliko čokoladno jajce
- 1 paket graham piškotov
- 300 gramov kremnega sira
- 150 gramov sladkorja v prahu
- 레몬즙 2테이블스푼
- 0,5 litra sladke smetane
- meso dveh zrelih mangov
- 딸기 10개
- nekaj vaniljevega ekstrakta
Priprava čokoladnega velikonočnega 치즈 케잌 jajca:
Graham piškote zmeljite v fine drobtine. Dajte na stran. Za sirni nadev zmešajte kremni sir, sladkor v prahu in limonin sok. Stepite sladko smetano, da se strdi (pazite, da ni preveč stepena), in jo nato dodajte mešanici s kremnim sirom. Dodajte še vaniljev ekstrakt in dobro premešajte. Postavite na stran. Zdaj pripravite jajce. Čokoladno jajce, ki ga pred tem postavite na nekaj stabilnega, z žlico po vrhu udarjajte tako dolgo, da se začne počasi lomiti (ampak samo po vrhu). Polomljene dele čokolade previdno odstranite, jajce pa mora biti do polovice odprto. Na dno jajca dajte nekaj žlic mletih piškotov, nato pa jajce nadevajte s sirno mešanico, dokler ni skoraj polno. Postavite v hladilnik za eno uro. V tem času v mešalniku zmiksajte mango in jagode, ki ste jih prelili z limoninim sokom, da dobite gosto maso. Ko vzamete jajce iz hladilnika, s pomočjo žlice naredite na sredino jajca luknjo. Luknjo napolnite z ‘rumenjakom’, mešanico manga in jagod. Pa dober tek!
Pripravo velikonočnega 치즈 케잌 jajca si lahko ogledate tudi v priloženem videu: