令人陶醉的香蕉皮,上面覆盖着梦幻芝士蛋糕形状的奶油香蕉布丁,是我们最喜欢的甜点之一。查看香蕉布丁芝士蛋糕食谱并尽情享受!
Če imate radi banane, bananin sladoled in bananin kruh, se dobro oprimite, preden poizkusite prvi košček cheesecake-a z bananinim pudingom!
Recept za cheesecake z bananinim pudingom:
成分:
Za hrustljavo skorjico:
- ½ skodelice stopljenega masla
- ½ skodelice rjavega sladkorja
- 1个蛋黄
- ½ skodelice bele moke
- 盐少许
- ¼ skodelice zmečkane banane
- 1茶匙香草精
Za polnilo:
- ½ skodelice smetane
- 2汤匙糖粉
- 1 pakiranje kremastega sira (npr. Philadelphia)
- 2杯牛奶
- 1 zavojček bananinega pudinga
- 1茶匙香草精
装饰用:
- 1 zavojček (zdrobljenih) mandljevih piškotov
准备:
Pečico ogrejemo na 190 stopinj in namastimo pladenj kvadratne oziroma pravokotne oblike. V veliki skledi zmešamo maslo in sladkor, dodamo rumenjak, moko, sol, banano in vanilijo in še enkrat dobro premešamo. Zmes prelijemo v pekač in tega položimo v pečico. Skorjico pečemo približno 20 minut in medtem pripravimo polnilo.
Smetano stepemo do trdega in ji vmes dodamo sladkor v prahu. Nadaljujemo s stepanjem, dokler se ne oblikujejo trdni hribčki, nato damo smetano v hladilnik. V drugi skledi stepemo kremast sir in med stepanjem počasi dodajamo mleko, bananin puding in vanilijev ekstrakt. Mešamo, dokler ni vse temeljito premešano in združeno. Zmesi nato previdno primešamo stepeno smetano in vse skupaj prelijemo po hrustljavi skorjici. 乳酪蛋糕 zamrznemo in po približno dveh urah postrežemo. Pred tem koščke sladice potresemo z zdrobljenimi mandljevimi piškoti.