fbpx

Luvion video varuška Platinum

Nadzor nad malčkom bo z video varuško zagotovljen ves čas, tudi ko nismo neposredno ob njem.   Digitalna video otroška varuška Luvion Platinum z dometom do dvesto metrov bo poskrbela za sproščeno počutje vsakega starša, saj je opremljena z najnovejšo digitalno ...

Nadzor nad malčkom bo z video varuško zagotovljen ves čas, tudi ko nismo neposredno ob njem.

 

Digitalna video otroška varuška Luvion Platinum z dometom do dvesto metrov bo poskrbela za sproščeno počutje vsakega starša, saj je opremljena z najnovejšo digitalno tehnologijo in zagotavlja stoodstotno povezavo brez nevšečnih motenj. Otroška varuška Luvion Platinum je lepo in pametno zasnovana. Ima velik LCD zaslon, omogoča HD prenos slike in zvoka ter povezavo s televizorjem, odlikuje pa jo tudi možnost povezave s kar štirimi dodatnimi kamerami. Lahko jo uporabljamo tudi ponoči, saj ima avtomatsko nočno gledanje do pet metrov. Navdušeni bomo nad njeno preprosto in enostavno uporabo ter velikostjo, ki ustreza naši dlani. Zvok, ki ga oddaja naš malček je čist in jasen, tako da nam ne bo potrebno se spraševati, kaj smo pravkar slišali. Čista in jasna je tudi slika zahvaljujoč vgrajenemu velikemu barvnemu zaslonu LCD. Z možnostjo povezave s štirimi dodatnimi kamerami pa bomo lahko občudovali in spremljali naše malčke med igro na vrtu ali med spanjem. Cena: 189,90 evra.

 

www.babycenter.si

معكم منذ 2004

من سنة 2004 نحن نبحث في الاتجاهات الحضرية ونبلغ مجتمع المتابعين لدينا يوميًا بأحدث ما في نمط الحياة والسفر والأناقة والمنتجات التي تلهم بشغف. اعتبارًا من عام 2023 ، نقدم محتوى باللغات العالمية الرئيسية.