كجزء من أكاديمية الطبخ لدينا، استمتعنا بإعداد الهليون مع الجبن الصلب فيليكوبالين. تحقق من الإيقاع في معرض الصور!
Aprilska akademija je bila navihano pomladno obarvana. V jedi smo vključili prve pomladne pridelke in jih začinili kot v starih časih. Pod budnim očesom kuharja Dragana Marjanoviča من gostilnice Kaval smo pripravljali šparglje s trničem in druge dobrote. Za začetek smo se lotili priprave hobotnice v solati z regratom, sledila je špargljeva kremna juha, pa rižota s šparglji, gamberi in trničem ter špargljevi snopiči v hrustljavi panceti in regratovo solato s krompirjem ter bučnim oljem. S slaščičarskim mojstrom Grego Rodetom من slaščičarnice Lolita pa smo pripravili okusen špargljev sladoled in slastno borovničevo pito po babičinem receptu. Med akademijo se je predstavila tudi vinska klet Tilia. Uradna voda dogodka je bila حفرة.
Za pomoč pri organizaciji CITY CHEF kuharske akademije se zahvaljujemo:
سيمنز للأجهزة المنزلية, حفرة, مجموعة كافال, Trnič و Vina Tilia.
صور فوتوغرافية: آنا ه