彼らは、ケータリングは人間のすべての感覚を満たす必要があると言います。まず第一に、味覚と嗅覚、次に外観、そして快適な雰囲気の中で聴覚と触覚も満たすべきです。これらすべてが料理の雰囲気を作り出すのですが、それは助けなしでは作り出すのが難しいため、専門家に任せるのが最善です。ルークのリーダーシップの下、ホスピタリティとケータリングのルート...
Narava blizu obvoznice za hitro kosilo po službi ali kar med službenim časom si navadno ne vzamemo več kot le kakšno uro časa, zato je zelo primerno, da je gostinski lokal, kamor se odpravimo, hitro dostopen. za »ošterijo« pr' noni to zagotovo drži, saj je le skok od ljubljanske obvoznice, pri izvozu ...
SLADKI UŽITKI NA OBALI Sladkosnedi na izletih v prestolnico našega Primorja ne moremo mimo znamenitega Mignona ob portoroški promenadi. Ponudba je zaradi povečanega obiska tujih gostov najbogatejša ob koncu tedna, ko nam je na voljo 57 različnih vrst slaščic, 36 okusov domačega sladoleda, ...
Tivolski ribnik je že dolgo omiljena točka Ljubljančanov. Zgrajen je bil leta 1880, ko so ga pozimi uporabljali za drsanje, v toplejših mesecih pa so se na njem zibali čolni. Danes čolnov na "bajerju" ne vidimo več, prav tako ne drsalcev, zato pa se ob ribniku danes sladkamo v Čolnarni, pravem popoldanskem ...