今回ボッシュのレシピが提供するシーフードの特製料理は、これまでにないほど迅速かつ簡単に作られました。パセリを添えたオヒョウのラップは、家族全員が美味しく簡単に食べられる料理です。
原料
Riba:
• 8 filejev morske plošče
• 塩
• レモン汁 1/2個
• 20 g masla za posodo
ソース:
• 60 g sira gauda
• 20 g mehkega masla
• malo belega vina
• コショウ
• 2-3 desetni žlici smetane
• 2 desertni žlici nasesekljanega preteršilja
Piroliza
Vaša pečica se čisti sama
Pečica se spritiskom na gumb samodejno očisti, zato naporno in zamudno čiščenje ni več potrebno. V ta namen se pečica segreje vse do 480°C, tako da umazanija v pečici razpade v pepel, ki ga enostavno obrišete s krpo.
準備
1. S pomočjo dvostranske plošče za ribanje na sekljalniku naribajte sir.
2. Fileje morske plošče izperite z mrzlo vodo in jih do suhega popivnajte.
Nato jih posolite in politje z limoninim sokom.
3. Namastite posodo, ki je primerna za peko v pečici. Fileje zavijte, pripnite z zobotrebcem in položite v pladenj.
4. V posodi umešajte sir, maslo, belo vino, poper in smetano. Zmes prelijte po zavitkih morske plošče in jih v predhodno segreti pečici pecite pri približno 180°C 15 min.
アドバイス
Preden postrežete, okrasite s peteršiljem.