Zadnjo sredo v februarju smo zakorakali v novo sezono City kuharskih akademij – City Chef, kjer smo in bomo skupaj kuhali v prodajno-razstavnem salonu Siemens, še vedno pod vodstvom Kavalovih kuharskih mojstrov in g. Roberta Gorjaka iz vinske ...
Zadnjo sredo v februarju smo zakorakali v novo sezono City kuharskih akademij – City Chef, kjer smo in bomo skupaj kuhali v prodajno-razstavnem salonu シーメンス, še vedno pod vodstvom カヴァルの料理長たち と g. Roberta Gorjaka から ベルビン ワイン スクール, ki je tudi tokrat poskrbel, da smo vsako jed primerno zaokrožili z ustreznim vinom. Na februarski akademiji smo tako spoznali kulinarične skrivnosti mediteranske kuhinje in ob pomoči dobrot iz Naturete pripravili caprese ‘’tre pomodori’’, istrski fuži po mediteransko, mariniran jagnječji kotlet s popečeno polento, dagnje in škampe v buzari ter za posladek tiramisu v kozarcu. Za dodatno razvajanje naših okušalnih brbončic pa so poskrbela vina Jakončič.
Foto: Ana Če, www.anacephoto.com.br