彼らは、ケータリングは人間のすべての感覚を満たす必要があると言います。まず第一に、味覚と嗅覚、次に外観、そして快適な雰囲気の中で聴覚と触覚も満たすべきです。これらすべてが料理の雰囲気を作り出すのですが、それは助けなしでは作り出すのが難しいため、専門家に任せるのが最善です。ルークのリーダーシップの下、ホスピタリティとケータリングのルート...
Rožna dolina II/35
リュブリャナ
Za catering pravijo, da mora zadostiti vsem človeškim čuto: najprej okusu in vonju, nato videzu ter v okviru prijetnega ambienta tudi sluhu in otipu. Vse skupaj ustvari vzdušje hrane, ki ga brez pomoči le stežka ustvarimo, zato je to najbolje prepustiti strokovnjakom. Gostinstvo in catering Koren pod vodstvom Luke Korena sestavlja mlad in inovativen kolektiv, ki nam pomaga kulinarično opremiti katerikoli poslovni ali osebni dogodek, pa naj gre za rojstni dan, obletnico ali zabavo v podjetju za 200 ljudi. Hrano in vso potrebno opremo nam pripeljejo na kraj dogodka, po koncu pa poskrbijo, da so gostje zadovoljni, prostor pa pospravljen, kot pred prihodom. Adut mlade ekipe je inovativnost pripravljene hrane, saj se držijo načela moderne zdrave prehrane, ki vsebuje veliko sveže zelenjave in izbranih sestavin. Z dobro mero domišljije in dobrega okusa jih sestavijo v okusno, barvito in dišečo končno celoto, ki jo dopolnjuje tudi izbor vin in brezalkoholnih pijač. Privoščimo si lahko ponudbo hladnih in toplih bifejev, s ponudbo mesnih, zelenjavnih in ribjih jedi, po želji nam pripravijo cocktail party, velik poudarek pa dajejo na trenutno zelo zanimiv fingerfood. Vsekakor je za organizacijo velikega dogodka potrebno kar nekaj časa, zato je priporočljivo, da Luko pokličemo vsaj en teden pred samim kulinaričnim dogodkom.