FBピクセル

HTC One (M8) – 優れたデザインとパフォーマンスの好例

優れた職人技と比類のないパフォーマンスにより、新しい HTC One (M8) はスタイルを重視する人のための唯一の携帯電話となっています。

HTC je včeraj predstavil naslednjo generacijo vrhunskega 電話 s prefinjenim in vrhunskim dizajnom ter napredno zmogljivostjo. Novi HTC ワン (M8) je narejen iz enega samega kosa アルミニウム in ga lahko dobimo v barvi topovskega brona, ledeno srebrnijantarno zlati 色。

HTC One (M8) se ponaša s 5-inčnim ekranom z visoko ločljivostjo in 金属ケース s krtačeno zadnjo stranjo. Zaobljeni robovi in gladke okrogle linije omogočajo mehak in naraven prijem, ki zagotavlja, da se telefon lepo prilega roki.

Novi HTC One (M8) nudi napredne tehnologijeprogramsko opremo, ki omogoča lažjo in bolj intuitivno uporabo. Motion Launch uporablja celo vrsto senzorjev, ki se avtomatsko odzovejo, ko zagrabite telefon in vam omogočajo, da s preprostim sunkom ali dvojnim lahnim udarcem aktivirate zaslon oziroma ga odklenete ter začnete z uporabo običajnih funkcij. Ko telefon zazvoni, ga je potrebno samo prisloniti k ušesu, ne da bi se bilo potrebno dotikati zaslona.

Oglejte si novi HTC One (M8) tudi v galeriji.

Lepota zunanjosti se odraža tudi v programski izkušnji HTC-jevega Sense 6, saj so z uporabo različnih barv jasno prikazane različne kategorije aplikacij, s pomočjo katerih lahko brez težav prehajate od dela k zabavi。助けを借りて HTC BlinkFeed lahko izbirate med mnogimi viri informacij in socialnimi viri.

Po zaslugi nove Duo Camere boste lahko z lahkoto izdelovali naravnost osupljive fotografije. Kamera ima UltraPixel senzor, s pomočjo katerega lahko zajamete fotografije v katerikoli luči, za za snemanje portretov pa je uporaben UFocus, ki selektivno zamegli različne dele slike. Dimension Plus je še ena izmed funkcij, zaradi katerih imajo vaše fotografije skoraj 3D videz. Svojim posnetkom pa lahko dodatke pridih različnih letnih časov z dodajanjem animacij Seasons oziroma s funkcijo Copy & Paste združite vaše prijatelje in najbližje na isti fotografiji. S pomočjo inteligentne dvobarvne bliskavice bodo tudi fotografije, posnete v zahtevnejših okoliščinah, dobro osvetljene, ton kože pa bo naraven. Z uporabo sprednje kamere s 5MP pa boste vedno lahko naredili popoln “自分撮り“.

Za tiste, ki želite poslušati 音楽, gledati 映画 in igrati ゲーム s kristalno čistim in visoko ločjivostnim zvokom, je HTC povečal BoomSound, ki odslej ponuja dva sprednja zvočnika in napredno tehnologijo zvoka, zaradi katerih je novi telefon za 25 odstotkov glasnejši od HTC One (M7).

詳しくは

Novi HTC One (M8) si oglejte tudi na 公式ウェブサイト.

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。