焼かないリンゴのタルトのレシピは、リンゴがたくさん収穫でき、夜には甘いものが食べたくなる秋にぴったりです。何か新しいことに挑戦して、愛する人と一緒に、焼く必要がなく、皿から一瞬で消える健康的なデザートを準備してください...
Bi kos jabolčne tortice? Prehajanje letnih časov nas opomni, da se je treba umiriti in si vzeti čas za družino in prijatelje. In le kaj je lahko lepšega kot jesensko druženje v kuhinji in preizkušanje novih receptov? Tukaj je recept za jabolčno tortico brez pečenja, nad katero boste zagotovo navdušeni …
続きを読む: 秋のレシピ:サツマイモとカボチャのおいしいレチナシチュー
Recept za zdravo jabolčno tortico brez pečenja
原材料:
- 3 datlji
- 1 skodelica oreščkov
- 1 čajna žlička vaniljevega izvlečka
- 蜂蜜 小さじ1
- ½ skodelice čokoladnih koščkov
- ¼ skodelice (mandljevega) mleka
- 2 jabolki, narezani na tanke rezine
説明書
V električnem mešalniku zmeljemo 3 datlje (pred tem jim odstranimo koščice), skodelico oreščkov, žličko vaniljevega izvlečka, žličko medu (lahko tudi agavinega sirupa) in žlico vode. Dobro zmeljemo in z maso obložimo manjšo keramično posodico.
Čokoladne koščke in mandljevo mleko stopimo v parni kopeli in nato s čokoladno mešanico prekrijemo dno tortice. Postavimo v hladilnik in pustimo, da se mešanica strdi.
Dve jabolki operemo in narežemo na tanke rezine. Z njimi obložimo vrh tortice in postrežemo. Tortico po želji posujemo s cimetom. Dober tek!