お皿に乗ることが多い果物の皮をむく最も簡単な方法は何ですか?オレンジ、キウイ、イチゴなどのほとんどの果物は皮をむいたり茎を取り除いたりするのが間違っており、そのため果物の可食部が多量に捨てられていることをご存知ですか?このビデオを見て、果物を最大限に活用し、間違った方法で皮をむくのをきっぱりやめてください。
Kako najlažje olupiti sadje, ki se najpogosteje znajde na krožniku in s katerimi so imeli nekateri do zdaj probleme? Resda zna vsak olupiti sadje in odstraniti peclje, pečke ipd., a glavni problem je, da to počnemo 間違っている in da le redki to delajo tako, kot je treba.
So vas v šoli pri gospodinjstvu kdaj učili, kako se pravilno olupi, nareže in zaužije določeno sadje? Morda bi bilo koristno, da šolski sistem to vključi v del splošne izobrazbe glede na to, da se oziroma bi se morali s sadjem srečevati na dnevni ravni. In če pomislite, koliko užitnih delov sadja zavržete, ker ne obvladate lupljenja in odstranjevanja ”tujkov” iz sadja, je tovrstno znanje skorajda nuja. Poleg tega pravilno lupljenje oziroma priprava sadeža pomeni tudi manj nereda in umazanije.