シティマガジンでは今回、秋のおとぎ話をテーマにした伝統色の料理アカデミーを準備しています。今回は、秋に最も興味深い料理を準備する方法を学びます。ぜひご応募ください。場所の数には限りがございます。
Buče, gobe, kostanj … dočakali smo jesen, ki nam ponuja polno kulinaričnih dobrot iz gozda in domačega vrta. Miza na oktobrski City CHEF kuharski akademiji bo obarvana z jesenskimi pridelki kot se za ta letni čas spodobi. Za predjed bomo pripravili kremno juho iz muškatne buče, sledila bo glavna jed v obliki njokov z jurčki in gamberi ter tartufinih raviolov s svežimi jurčki, za konec pa še sladko presenečenje iz kostanja. Uradna voda akademije je Jamnica. Sladkali pa se bomo z vini vinarjev – Vinakras in Kmetije Slavček.
Pohiti, število mest za prijave je omejeno.
O akademiji City CHEF
S City CHEF kuharsko akademijo, želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kvalitetne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v aktivno kuhinjo シーメンス私たちはそこで指導を受けることになります カヴァルの料理長たち 新しい興味深い味で五感を刺激し、適切なワインでそれを引き立てます。