昨日、私たちは最も永遠のデザートであるアイスクリームに特別に捧げられた日を祝いました。伝統的な味は私たちの味覚によく知られていますが、問題はマヨネーズの味をどの程度好むかです。あなたはそのようなアイスクリームを食べる勇気がありますか?
Jagoda, banana, gozdni sadeži … tradicionalni okusi sladoledov so preteklost, saj boste na Škotskem odslej lahko uživali tudi v sladoledu z okusom majoneze.
Če imate tako radi majonezo in jo jeste ob vsakem obroku, je potem ta novica, da boste uživali tudi v sladici z majonezo, razlog za veselje. Sladoledna trgovina ICE v Falkirku na Škotskem je pred dnevi ljubitelje sladoleda navdušila z novim okusom.
Pri pripravi sladoleda niso eksperimentirali, temveč so v sladoled vmešali Hellmann’sovo majonezo, ki je sestavljena iz jajčnih rumenjakov in olja. Sladoled po navadi že vsebuje jajca, ki ustvarijo gladko teksturo, tako da majoneza zgolj prispeva k še večji kremastosti sladoleda.
Drzni degustatorji že okušajo ta edinstveni okus, drugi pa si ga ne upajo niti poskusiti. Si med pogumnimi ali tistimi, ki raje uživajo v preizkušenih okusih?
詳しくは:
インスタグラム.com