今日、食品業界が私たちに提供する栄養補助食品の氾濫にもかかわらず、自然な方法で私たちの健康のバランスを整え、強化してくれるスピルリナ属の緑藻を忘れてはなりません。今回は、十分なエネルギーとさらなる力を与えてくれる、奇跡の藻類を使った焼きたてのパンのおいしいレシピをお届けします。
Spirulina je odlično celostno živilo, ki nadomešča izolirane vitamine in minerale. Je močan antioksidant, vključno z vitamini B1, B6, C in E. Pomaga preprečevati celično škodo zaradi prostih radikalov, ki so povezani z razvojem bolezni kot so rak, artritis, bolezni srca, sive mrene in prezgodnje staranje. Poleg tega je zelo dober vir beta karotena, železa, kalcija, različnih mineralov in esencialnih maščobnih kislin.
Spirulina je odličen vir beljakovin, krepi imunski sistem, ščiti pred okužbami, lajša simptome alergij, in ima probiotične lastnosti.
原料
- 1 skodelica kvinoje
- 1 skodelica polnozrnate moke
- 水2カップ
- 3/4 skodelice sojinega mleka
- 卵 2個
- 1 žlička rjavega sladkorja
- 2 žlički jedilnega škroba
- 重曹 小さじ1/2
- 1/4 žličke pecilnega praška
- 2 žlički alge spiruline v prahu
準備:
- Namočite kvinojo čez noč v 2 skodelicah vode.
- Odcedite odvečno vodo in temeljito sperite.
- Pečico segrejte na 350 stopinj.
- Sojino mleko, jajca, sladkor, jedilni škrob, sol in kvinojo združite v eno posodo in premešajte.
- V drugi posodi združite in premešajte moko, pecilni prašek in spirulino.
- Suho in gladko zmes združite ter dobro premešajte.
- Pekač obložite z peka papirjem in nato vanj ulijte zmes, ki ste jo pripravili.
- Pečete 40 – 50 minut.
- Kruh naj počiva po peki počiva 10 minut, da se malce ohladi.