スプルースストーブは、木の幹全体を食べて処理するストーブと呼ばれます。木がメートルある限り、その喜びは続きます。
Spruce Stove je koncept dveh mladih oblikovalcev, ideja sodelovanja Roel de Boera and Michiela Martensa. Domislila sta si peči, v katero lahko pospravimo kar celo deblo in to poimenovala za ”nov pristop h kurjenju lesa,” ki naredi dolge zimske večere ob kaminu še bolj prijetne in še bolj tople. Drevo torej pripravimo in nastavimo v peč, katere odprtina lepo zaobjame drevesno deblo, potem pa ga nežno potiskamo. Užitek – toplota traja toliko časa, kolikor metrov ima drevo.
Če bi za peč iskali argumente, bi bil tisti za gotovo to, da ni treba delati drv. A kaj ko se odpre kar nekaj argumentov proti, predvsem v smislu funkcionalnosti. A o tem, koliko časa se suši tako deblo, da je uporabno in kako uporabna je pravzaprav ta peč v sodobnem interjerju, naj se sprašujejo drugi. Mi pozdravljamo inovativen dizajn in noro idejo.
詳細については、次をご覧ください。
wix.com/sprucestove