プレクムリェの香りがするとき…エヴァが焼きたてのプレッツェルとスコットランド産牛肉から作った自家製サラミをテーブルに運んでくれたとき、そしてロビがピロシュカの涙をグラスに注いでくれたとき…これらは、抵抗できないごちそうです。そして、House of Cuk のワインにはおいしいものがたくさんあります。間もなく、それらを味わう光栄を得ることができます...
Ko zadiši po Prekmurju…ko vam Eva prinese na mizo sveže pečene perece in domačo salamo iz škotskega goveda, zraven pa vam Robi postreže s kozarcem Piroškinih solz… To so dobrote, ki se jim ne morete upreti. In v Hiši vina Cuk so polni dobrot. Kmalu boste imeli to čast, da jih boste okušali tudi na Goriškem. Naslednji četrtek se bosta Eva in Robi odpravila iz Lendavskih goric v Novo Gorico in s seboj pripeljala poln prtljažnik prekmurskih dobrot!
Kaj so pereci, kaj Piroškine solze in, ali imajo v Prekmurju res piramido, si preberite na spletni strani Eventia. Še boljše bo, če boste to okušali v živo v četrtek, 21. junija. Tudi najboljše bučno olje ne bo manjkalo. Tako, ki ga je škoda za na solato…raje kanete par kapljic na vaniljev sladoled…njami! Manjka samo še vaša PRIJAVA in prijetno prekmursko druženje.
NAGRADNA IGRA: Zdaj imate možnost, da se Prekmurskega večera udeležite brezplačno! S pravilnim odgovorom na VPRAŠANJE (na spletni strani Eventio) in z malo sreče, se boste s partnerjem/prijateljem v miru prepustili čarom Prekmurja.