FBピクセル

プルコパッチ

na robu ljubljane, pri izvozu z avtoceste za brezovico, nas premami vonj po sveže paniranem piščancu. takrat vemo, da smo v bližini domače gostilne pr’ kopač, ki svoje goste dobesedno razvaja s preizkušenimi slovenskimi kulinaričnimi dobrotami. gostilna stoji tik ob cesti in ima veliko parkirišče, ...

基本情報
住所
Pr'Kopač
トリエステ 418
リュブリャナ近郊のブレゾヴィツァ
繋がり
スケジュール
火曜~土曜 12:00~22:00、日曜・月曜定休
コンタクト
(01) 365 30 66

Na robu Ljubljane, pri izvozu z avtoceste za Brezovico, nas premami vonj po sveže paniranem piščancu. Takrat vemo, da smo v bližini domače gostilne Pr’ Kopač, ki svoje goste dobesedno razvaja s preizkušenimi slovenskimi kulinaričnimi dobrotami. Gostilna stoji tik ob cesti in ima veliko parkirišče, kjer lahko varno pustimo svojega jeklenega konjička. Zgodovina gostilne sega v leto 1848, ko je bila to tipična furmanska gostilna z eno samo jedjo na jedilniku. A do danes se je veliko spremenilo, saj je vsaka generacija prejšnjemu znanju dodala kaj novega. Njihova spretnost pri pripravi paniranega piščanca, enolončnic in krvavic z zeljem pa ima že tako dolgo tradicijo, da je postala njihov zaščitni znak. V prijetno opremljenih notranjih prostorih, s hitro in prijazno postrežbo, se bomo vedno počutili zaželene in se vedno znova vračali tja. Prav tako so spoštljivost, zmerne cene in okusne jedi še dodatni argumenti, ki nas vabijo v goste. Med Kopačeve specialitete sodijo enolončnice in ričet, pečenka, polnjena telečja prsa in dunajski zrezki. Pozimi nikakor ne smemo zamuditi ponudbe kolin, poleti pa polnjenih paprik in buč. Prav tako lahko uživamo v starih slovenskih jedeh, ki jih na drugih jedilnikih ne bomo več našli. Naročimo lahko žolco z bučnim oljem, govedino v solati, pečen kozji sir v slanini in še mnogo drugega. Poleg tradicionalnih jedi nudijo tudi zdrave zelenjavne priloge in druge manj mastne jedi ter ribje specialitete, ki jih postrežejo v svoji ribji kuhinji. Pr’ Kopač pravijo, da se pri mizi dan začne in konča.

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。