チーズケーキ アイス クリーム ライトは、神聖な味、クリーミーな食感、涼しい爽やかさなど、私たちが最も愛するすべてを兼ね備えているため、夏に最適です。そしてそれはスティック上にあります!飽きのこない夏のデザートのレシピをチェックしてみませんか...
Cheesecake sladoledne lučke predstavljajo sanje vseh ljubiteljev sladoleda そして人気のある ameriške pite. Kremasta tekstura in sadni okus na palčki pričarata popolno sladico za poletne dni, ko nam prijajo predvsem osvežujoče pijače in jedi. Za premagovanje neznosne vročine in za takrat, ko “pade cukr”, so enostavno najboljše kremaste “cheesecake” sladoledne lučke…
Recept za “cheesecake” sladoledne lučke:
Sestavine “cheesecake” sladoledne lučke:
- 1 skodelica nasekljanih svežih jagod
- ¼ vrečke jagodnega pudinga
- ¼ vrečke vanilijevega pudinga
- 砂糖 80g
- 牛乳 500ml
- スイートクリーム 500ml
Priprava “cheesecake” sladoledne lučke :
Najprej skuhamo puding. Četrtino vrečke jagodnega pudinga zmešamo s polovico sladkorja in polovico mleka. Pristavimo na ogenj in med kuhanjem vztrajno mešamo. Skuhan puding damo v hladilnik, da se ohladi. Enako storimo tudi z vanilijevim pudingom. Nato stepemo sladko smetano, jo razdelimo v dve skledi in v vsako dodamo puding. Pripravimo modelčke za sladoledne lučke in jih napolnimo po slojih – najprej z enim pudingom, nato z jagodami in zaključimo z drugim pudingom. Zamrznemo in uživamo!