みずみずしいもぎたてイチゴの香りを加えた爽やかな夏のレモンドリンクは、私たちの五感を魅了します。
原材料:
- 3 limone
- 100g sladkorja
- 1,2 l vode
- 150g sveže nabranih jagod
- アイスキューブ
プロセス:
Jagode speremo in razrežemo na poljubno velike koščke, nam so najbolj všeč prikupne rezine. Eno limono dobro operemo, obrišemo in narežemo na rezine. Ostali dve razrežemo na polovice in iz njih iztisnemo sok.
続きを読む: レシピ: スパイシーな夏のエビの尻尾とおいしいディップ添え
Limonin sok vlijemo v večji vrč, dodamo sladkor in hladno vodo ter vse skupaj dobro premešamo. Mešamo toliko časa, da se sladkor povsem raztopi. V vrč dodamo barvite rezine in vse skupaj za nekaj časa postavimo v hladilnik. Ohlajeno limonado vzamemo iz hladilnika in nalijemo v kozarce, v katere po želji dodamo še ledene kocke in metine ali melisine lističe.