よだれが止まらなくなる、簡単で焼かないチョコレートプラリネの最高のレシピです。
Peka slaščic ni za vsakogar, a vsaka izjema potrjuje pravilo. Preproste čokoladne pralineje zna namreč pripraviti še tak kuharski analfabet. Pa še pečice vam ni treba zaganjati zanje!
成分:
- バター 50g
- 150 g naribane čokolade (+ nekaj koščkov)
- 1 vrečka čokoladnega pudinga
- rumova esenca
- 20 g čokolade
- čokoladne mrvice/kakav
準備:
Najprej stopimo maslo. Nato vanj vmešamo naribano čokolado, rumovo esenco in prašek za puding. Mešamo, da nastane homogena zmes, dodamo nekaj drobnih koščkov čokolade in za 30 minut postavimo v hladilnik. Nato iz mase oblikujemo kroglice, ki jih za konec povaljamo v mrvicah ali kakavu. Serviramo jih v papirnatih košaricah, a še prej jih za 15 minut prestavimo v hladilnik. Pa dober tek!