パンのクルトン以外のものでトマトスープにスパイスを加えてみませんか?トーストしたパンの代わりに、チェダーチーズとトーストを使っておいしいチーズロールを作る方法を学びましょう。
Čas je za pomakanje! Popestrite si paradižnikovo juho s sirovimi zvitki, preprosto in hitro pripravljenim dodatkom iz čedarja in toasta, s katerim boste zagotovo navdušili goste.
続きを読む: Recepti: Novoletni prigrizki, ki jih pripravite v nekaj minutah
V nadaljevanju vam najprej serviramo recept za paradižnikovo juho, nato pa še za ocvrte sirove zvitke.
Recept – paradižnikova juha:
Sestavine – paradižnikova juha:
- 完熟トマト 1kg
- ジャガイモ 300g
- 牛乳 1dl
- ココナッツバター 25g
- 玉ねぎ 1個
- 塩 ひとつまみ
- コショウ 1つまみ
Postopek priprave paradižnikove juhe:
Paradižnike za nekaj minut postavimo v vrelo vodo, da se zmehčajo. Nato vodo odlijemo, paradižnike ohladimo, jih olupimo in na drobno nasekljamo. Čebulo olupimo, operemo in nasekljamo. V kozici stopimo kokosovo maslo in na njem prepražimo čebulo, ki ne sme porumeneti. Nanjo stresemo paradižnik in dušimo četrt ure. V tem času operemo krompir, ga olupimo in narežemo na koščke. Juho začinimo s poprom in soljo. Prilijemo sedem decilitrov vode, dodamo krompir, zavremo in kuhamo na zmernem ognju/temperaturi 20 minut. Zmešamo s paličnim mešalnikom še enkrat zavremo. Dodamo mleko, zmešamo in odstavimo.
Recept – sirovi zvitki za pomakanje:
Sestavine – sirovi zvitki za pomakanje:
- 8 rezin toasta
- 8 rezin sira čedar
- kokovoso maslo
Postopek priprave sirovih zvirkov za pomakanje:
Toastu odstranite skorjo in razvaljate sredico. Nanjo položite rezine čedarja in vse skupaj zavijete. V ponvi segrejete kokosovo maslo in ocvrete zvitke (glej videorecept).
Videorecept – sirovi zvitki za pomakanje: