プラリネは小さなお菓子の中でもトップに君臨しています。シンプルな材料とシリコン型を使えば、たった 2 つの材料で最高の自家製プラリネを作ることができます。
Okusni pralineji so ponavadi 親愛なる, kar nujno ne zagotavlja, da bodo tudi okusni. Če si se že nekajkrat opekel, si omisli domače pralineje, ki jih pripraviš hitro in iz le 2 sestavin.
Postrežeš jih lahko za različne priložnosti, saj bodo gosti v okusu zagotovo uživali. Za pripravo potrebuješ le 2 sestavini, z različnimi dodatki lahko popestriš njihov okus と izboljšaš videz.
成分:
- 400 g čokolade
- 50 g smetane za stepanje
準備:
Na pari stopi 300 gramov čokolade. V silikonske modelčke vlij nekaj mase in počakaj, da se čokolada ohladi.
V drugi posodi na pari stopi 100 gramov čokolade. Ločeno stepi smetano. Ko se čokolada ohladi, v njo vlij smetano in sestavini dobro združi. V modelčke z ohlajeno čokolado vlij maso iz smetane in počakaj, da se ohladi. Praline prelij s čokolado.
Čokoladne bombone lahko obogatiš tako, da v modelčke dodaš živila po tvojem okusu, kot je kandirana pomaranča, kokos, oreški, izvelčki … S temi sestavinami lahko tudi okrasiš pralineje.