FBピクセル

おいしいスイスチャードのレシピ: きっと気に入るビタミンを一皿に

おいしいスイスチャードのレシピ: きっと気に入るビタミンを一皿に

スイスチャードは人気のある野菜のリストのトップには入らないかもしれませんが、それはビタミンたっぷりのおいしい料理に有効に取り入れられないという意味ではありません。まだ疑問がある場合は、これらのフダンソウのレシピがあなたの考えを変えるでしょう。

Četudi se zdi, da sta špinača in blitva zaradi videza in uporabnosti ista stvar, je med njima nekaj razlik – blitva ni v sorodu s špinačo, saj se jo prideluje na popolnoma drugačen način. Poleg razlik v pridelavi pa naj bi se blitva od špinače razlikovala tudi energijski vrednosti.

In najboljša naložba je naložba v zdravje. Ti slastni recepti čakajo na vas, da jih pripravite. Verjemite, blitvo boste vzljubili.

Testenine z blitvo in slanino

Pasta z blitvo in slanino
Pasta z blitvo in slanino

原料

  • パスタ 200g
  • 4 rezine slanine (narezane na kocke)
  • 4 stroki česna (zmleti)
  • ½ skodelice piščančje juhe
  • ½ skodelice belega vina (ali piščančje juhe)
  • 塩 大さじ1/4
  • 6 skodelic blitve
  • ⅓ skodelice parmezana (naribanega)

準備

Testenine priprave v skladu z navodili na embalaži in jih odcedite.

Medtem v večji ponvi popecite slanino, da dobi rjavkasto barvo. Dodajte ji česen. Nekaj minut kasneje slanini dodajte piščančjo juho in vino, sol in blitvo. Mešajte sestavine in jih kuhajte tako dolgo, dokler ne postanejo kremaste.

V omako vmešajte testenine in jed posujte s parmezanom.

Solata s sladkim krompirjem in blitvo

Solata s sladkim krompirjem in blitvo
Solata s sladkim krompirjem in blitvo

原料

  • 4 skodelice vode
  • 300 g sladkega krompirja (narezan na kocke)
  • 170 g blitve
  • 50 g  brokolija
  • 1 skodelica pire (kuhana)
  • オリーブオイル 大さじ2
  • 2 žlici vinskega kisa
  • 塩 大さじ1/4
  • ¼ žlice popra
  • 2 žlici bučnih semen

準備

V lonec vlijte vodo, dodajte sladki krompir in brokoli ter sestavine kuhajte na srednji temperaturi kuhalne plošče. Ko te zavrejo, dodajte v lonec še blitvo. Sestavine kuhajte, dokler se blitva ne poleže. Odstavite jih, precedite in “osušite”.

Kuhane sestavine prestavite v posodo in jim dodajte kuhano piro, oljčno olje, vinski kis, sol in poper. Vse dobro premešajte in po solati posujte še bučna semena.

Popečeni kruhki z blitvo

原料

  • konzerva paradižnikov
  • konzerva čičerike
  • 食パン4枚
  • 230 g blitve
  • 6 strokov česna (5 strokov zmletih, 1 cel)
  • オリーブオイル 大さじ3
  • 1 skodelica čebule (narezana)
  • 1 žlica kumine
  • ¾ žlice paprike v prahu
  • ½ žlice soli

準備

Paradižnike iz konzerve zmešajte z mešalnikom, da nastane pire (naj ostane nekaj koščkov paradižnika).

V ponev dodajte čebulo in 5 strokov zmletega česna – ko dobita zlato barvo, jima dodajte blitvo, narezano na krajše trakove. Nekaj minut sestavine mešajte in jim dodajte kumino, papriko in sol. Nekaj minut kasneje dodajte tudi čičeriko in paradižnikov pire. Ko se sestavine dobro popečejo in združijo, odstavite ponev.

Strok česna narežite na pol. Rezine kruha postavite na papir za peko in jih popecite v pečici ali v ponvi, in sicer jih pred tem premažite z oljčnim oljem. Ko kruh dobi zlato barvo, ga premažite s česnom. Postopek ponovite na drugi strani.

Postrezite rezine popečenega kruha, premazane z omako iz blitve.

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。