FBピクセル

Slovelypark: 美味しい食べ物と良い人々の世界

Slovelypark は、リュブリャナに新しくオープンした、品質を重視したワールドです。質の高い食事、質の高い飲み物、そして最終的には質の高い時間。傑作料理の世界へようこそ!

基本情報
住所
Slovelypark
Dunajska 20
リュブリャナ
繋がり
スケジュール
Od ponedeljka do četrtka od 07.00 do 20.00, v petek od 07.00 do 24.00, v sobota od 10.00 do 24.00, ob nedeljah in praznikih je zaprto.
コンタクト
facebook.com/slovelypark

チーム Slovelyparka je koncept povezovanja in soustvarjanja znotraj restavracij spoznala v tujini in nad idejo so bili takoj navdušeni. Z mislijo, da so lahko takrat, kadar se povežejo in stremijo k istemu cilju, močnejši, so se zbrali štirje ponudniki, ki nas bodo vsak na svoj način razvajali s kulinaričnimi mojstrovinami.

Robert Les iz Cafetina, ene od najboljših kavarnic v stari Ljubljani, nam s svojo ekipo v Kavabaru ponuja 15 različnih vrst kav, od katerih je pet aromatiziranih, deset pa nearomatiziranih. Poleg kavic lahko uživamo v 15 vrstah ginov, ki – tako kot kave – geografsko pokrivajo lep kos sveta. V Bištroju nam pričarajo pristne slovenske jedi, pa naj bo to zajtrk, ki nas napolni s pozitivno energijo za cel dan, kosilo ali pa “ta nobel prigrizki”.

Slovelypark je sredi septembra odprl svoja vrata.
Slovelypark je sredi septembra odprl svoja vrata.

Hitre, zdrave, uravnotežene, tradicionalne, lokalne zajtrke, poslovna kosila, hitra kosila, kosila za s seboj, večerje in prigrizke nam pripravljajo vse do večera. Za vse ljubitelje mesa skrbi ekipa Sama Osmanchevicha, ki je 25 let živel in delal v kulinaričnem svetu Londona. Pripravljajo vrhunsko meso slovenskega porekla, ki bo za nas suho zorjeno vsaj 28 dni. Posebej velja omeniti, da meso pečejo na žaru na oglje. V Slovelyparku lahko uživamo tudi v prvovrstnih francoskih slaščicah, ki jih za nas pripravlja chef Tomi Češek, kulinarični znanstvenik v iskanju popolnega okusa. Svoje mojstrovine z ekipo ustvarja pod imenom ゼブラパティスリー, ki je zdaj dobila svoj dom tudi v Slovelyparku.

続きを読む: 12 najbolj popularnih Ikea izdelkov vseh časov

Vsi pekovski izdelki so izdelani ročno z uporabo tradicionalne francoske moke Label Rouge za izdelavo francoske bagete in rogljičev, pri slaščicah pa uporabljajo le najboljše sestavine iz sveta slaščičarstva, med drugimi burbonsko vaniljo, sadni pire Boiron in čokolado Valhrona. V Trafiki gostuje Oster rob in ponuja srce naše kuhinje – vrhunske nože z Japonskega. Poleg nožev so na voljo tudi dodatki za dolgo življenjsko dobo noža in varnost v kuhinji.

詳しくは

詳しくは:
facebook.com/slovelypark と ラブリーパーク.si

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。