6 月の CITY CHEF クッキング アカデミーの一環として、私たちは軽いシーフード料理と新鮮なデザートを満喫しました。フォトギャラリーでビートをチェックしてください!
Vse poletje so na naših krožnikih več ali manj lahke in sveže jedi, ki nam jih ponuja narava. Ker zunaj že pošteno diši po poletju, smo v tokratni CITY CHEF クッキングアカデミー zavihali rokave in se prepustili izurjenim kuharskim mojstrom iz Kaval Group-a.
Skupaj s chefom Draganom Marjanovičem iz gostilnice Kaval smo pripravili nekaj odličnih morskih specialitet: brancinov carpaccio, morsko buzaro ter testenine z lisičkami in popečenim škampom. Slaščičarski mojster Grega Rode iz slaščičarne in kavarne Lolita nas je pod svojo taktirko vodil pri pripravi rožičevega flana s suhim sadjem ter suffle-ja s svežim sadjem.
Kulinarično popotovanje smo začeli z elegantnim, osvežilnim koktajlom Martini Royale in ob sladici zaključili s slastno penino Martini Asti. Predstavili sta se tudi vinarja: Štokelj と Petrič iz sončnih pobočij Vipavske doline. Uradna voda City CHEF kuharske akademije だった ピット.
Za pomoč pri organizaciji CITY CHEF kuharske akademije se zahvaljujemo:
シーメンスの家庭用電化製品, ピット, カヴァルグループ, Merit international, vina Štokelj と Petrič.
Fotografije: Anže Vrabl