FBピクセル

レストラン従業員は決して注文しない料理を認める

レストランでどの料理を注文するかというジレンマに直面したことがあるはずです。非常にお腹が空いているにもかかわらず、期待される基準に沿って調理されていると信じられる料理を注文したいと考えています。このような場合、どのような種類の食品を避けるべきでしょうか?

ウェブサイト上で レディット se je pred kratkim odvila razprava na temo naročanja hrane. Ljudje, zaposleni v restavracijah, so skupaj ustvarili seznam jedi, ki se jih po njihovem mnenju ne splača naročiti. Ali se je med odgovori znašla tudi vaša priljubljena jed?

スープ

Juha.
Juha.

Juha, ki je v velikih ogrevalnih posodah, se velikokrat pretirano ohladi in ponovno pogreva.

Koktajli s sadjem

Limone, limete, pomaranče in ostalo sadje, ki je del koktajla, po navadi ni dobro oprano. Natakarji se ga ob tem dotikajo z golimi rokami.

Vegeterijanska pica

Vegeterijanska pica.
Vegeterijanska pica.

Paradižnikova omaka vsebuje živalsko maščobo, ki je sredstvo za zgoščevanje.

Pokovka

Pokovka, ki je še posebno priljubljena med obiskovalci kina, se vedno znova pogreva.

Sirova omaka

Ta vrsta omake je po navadi sestavljena iz kar 95 % masla, medtem ko ji okus daje le 5 % kremnega sira.

Gazirane pijače z ledom

Gazirane pijače z ledom.
Gazirane pijače z ledom.

Neka raziskava je dokazala, da led v verigah restavracij, kot so McDonald’s, Burger in KFC, vsebuje veliko več bakterij kot straniščna školjka. To lahko pripišemo nerednemu čiščenju avtomatov za led.

Vse v restavraciji, katere meni ima več kot 8 strani

V takšnih gostinskih lokalih je hrana, ki jo postrežejo gostom, predhodno pripravljena in pogreta v mikrovalovni pečici.

Zase lahko najbolje poskrbite predvsem s primernim življenjskim slogom. Večina restavracij je namreč zelo čistih, zato ne predstavljajo prevelikega zdravstvenega tveganja. Naslednjič, ko obiščete restavracijo, je zato bistvenega pomena, da najprej obiščete toaleto in si umijete roke.

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。