特別なラ カハ チャイナ グリルで肉を焼くのは、ただ焼くだけではありません。それは経験であり、儀式であり、文化です。これらは米国製の特別な「ボックス」グリルで、昔ながらの調理方法を可能にし、肉の調理時間を半分に短縮します。私たちがよく知っているグリルとは異なり、豚や他の動物を丸ごとローストすることができます。アメリカで最も有名な主婦、マーサ・スチュワートも彼女自身の主婦を持っています。
Žari La Caja China pričarajo spektakel, ki bo ljubitelje žara navdušil bolj kot pokanje ognjemeta na novega leta dan, kajti ni ga čez cvrčanje in špricanje iz mesa, ki mu ”gorijo tla pod nogami”. Žar iz Floride je tudi edini domači žar s katerim lahko spečete celega prašička. Seveda isto velja tudi za piščanca, jagnje, kozo in purana.
Odojka (do 45 kg) pod peko lahko na njem speče v vsega štirih urah. Na klasičnem modelu lahko namesto prašička hkrati pečete do 18 celih piščancev, do 6 puranov, do 10 kosov svinjskih rebrc in do 10 svinjskih plečet, nanj pa boste spravili tudi precej rib.
続きを読む: Kalamazoo ハイブリッド ファイア グリル – あらゆる種類のグリルに対応するプロ仕様のグリル
La Caja China žar je zrasel na zelniku Roberta Guerra, ki je želel pohitriti postopek priprave svinjskega mesa. Decembra leta 1985 je priklical zgodbe svojega očeta iz otroštva o lesenih zabojih, ki so jim pravili kitajski zaboj in ki so prepolovili čas peke prašiča. Skupaj sta nato naredila svojega in nekaj let kasneje se je rodilo podjetje La Caja China, ki pa s ”kitajsko robo” nima veze, saj gre za ”polnokrvni” ameriški izdelek. Žari so namenjeni enostavni in okusni pripravi katerekoli vrste mesa, in da, tudi priprava prašička pod peko z njimi postane lahek zalogaj.
Tudi Martha Stewart uporablja žar La Caja China:
詳しくは:
www.lacajachina.si