Origano nam nudi odlične malice in kosila s preprostim vodilom sveže, domače in sezonsko. Na voljo nam je dnevna ponudba, saj železnega menija nimajo. Tako nam želijo približati posamezne delikatesne specialitete, ki jih bodo spretno dopolnjevali z dobrotami iz Slovenije, Italije, Francije ... Ribogojništvo Fonda jim kar ...
Izobraževalno-kulinarični center Origano, Cesta na Vrhovce 4
リュブリャナ
Origano nam nudi odlične malice in kosila s preprostim vodilom sveže, domače in sezonsko. Na voljo nam je dnevna ponudba, saj železnega menija nimajo. Tako nam želijo približati posamezne delikatesne specialitete, ki jih bodo spretno dopolnjevali z dobrotami iz Slovenije, Italije, Francije … Ribogojništvo Fonda jim kar dvakrat tedensko dostavlja sveže brancine, ki jih bomo lahko poskusili pripravljene na tisoč in en način. Organizirajo številne kulinarično-enološke večere, tematska kulinarična izobraževanja ter delavnice, pokušine vrhunskih vin in še in še. Pri njih se lahko naučimo peči okusne pice tako na profesionalnem nivoju ali kot ljubitelji pod mentorstvom maestrov profesorjev italijanske fakultete za picopeke iz Perugie. Lahko se tudi poučimo o izdelavi nepozabnih sladoledov v sodelovanju z izobraževalno institucijo Scoula Italiana di Gelateria. V ponudbi imajo tako domača vina izbranih vinarskih kleti kot tudi priznana tuja vina. Ker je mesec december pred vrati, odpirajo svoja vrata tudi zaključenim skupinam ob praznovanjih, obletnicah, zabavah …