2月のCITY CHEF料理アカデミーでは、トスカーナの料理の美味しさと風味について学びました。 Kaval Group の Element レストラン&カフェのシェフ、Borut Centa 氏と、Vinoteka Ljubljana のワイン鑑定家 Primož Brezovec 氏の協力を得て、羊のチーズ(ペコリン)、キャンティ ワイン、クロスティーニなどからインスピレーションを得ました... ...
ルンピ公園は、休暇中でも冬の田園風景とともに皆様をお待ちしています。 アイススケート、ホッケー、スキーのホリデー パッケージ、小さなお子様向けのメリーゴーランド、滑り台、そり遊び... ホリデーの営業時間は 2 月 25 日の週です。 1.3まで。午前10時から午後9時まで。毎日...
Baletna pravljica Pepelka za vse, ki verjamejo v čarovnijo...
Dvorni Čarovnik s ...
Narava skriva v sebi neprecenljive substance, ki so jih s pridom uporabljali v lepotilne ali zdravstvene namene že naši predniki. Tudi tehnika izdelovanja mila je stara najmanj 5000 let.
VSEBINA- kratek zgodovinski pregled razvoja milnate obrti, od prvih izumov do današnje industrijske proizvodnje- ...
MED 2013 / Drugi večer
KIBLA PORTAL, 22. februar 2013 ob 23. uri
Po uspešno izvedenem prvem petkovem večeru MED z izvajalci: Nitz
(Ljubljana), zvezdo večera Andyjem Stottom (Manchester) in 33 10 3402 iz
Beograda vabimo ta petek na drugi večer – ki bo prav tako kot prvi v hali
Portala na ...
V okviru prvega Evropskega dne stare glasbe se bodo na Ljubljanskem gradu 21. marca predstavili najboljši slovenski izvajalci stare glasbe!V Evropi se je rodil nov praznični dan! Dne 21. 3. 2013 bo REMA (Evropska mreža za staro glasbo) prvič predstavila Evropski dan stare glasbe. K programu se priključuje ...
Tema letošnjega, že desetega Tedna možganov, je razvojna nevroznanost. Prisluhnili boste lahko zanimivim predavanjem, ki jih bodo za vas pripravili priznani slovenski strokovnjaki s področja nevroznanosti. Organizirali bomo tudi okrogle mize in diskusije, tudi tokrat pa ne bodo izostale interaktivne delavnice, namenjene tako ...