Za zakljuČek nakupovalnega doŽivetja ob prenovljeni in pokriti tržnici v središču nakupovalnega mesta btc city že desetletje v goste vabi pivnica kratochwill. ljubljančani jo poznamo po domačem pivu, ki ga pripravljajo po izvirnem češkem receptu. v poletnih mesecih se nam bo po nakupovalnem vrvežu zagotovo prilegel ...
어번 스팟
PIVO NA KRASUNa robu Krasa, Brkinov in Čičarije, v Kozini, najdemo pivovarno Mahnič. V domači pivovarni proizvajajo nefiltrirano in nepasterizirano svetlo in temno ječmenovo pivo po receptu nemškega podjetja HBH. Ljubiteljem piva pri Mahniču postrežejo z značilnimi pivskimi jedmi, kot so pivske klobase, golaž, ...
NA POTI Z BLEDANa kratkih poletnih izletih pogosto obiščemo gorenjske bisere, kot sta Blejsko in Bohinjsko jezero ali bolj skriti kotički privlačno sveže pokrajine. Na poti tja ali nazaj se lahko pri Lescah, ob glavni cesti proti Jesenicam, ustavimo v pivnici Gala, kjer med drugim pridelujejo tudi svetlo in temno ...
KOSILO NA ROTOVŠKEM VRTU Restavracija s petletno tradicijo Toti Rotovž v prenatrpanem delavniku vabi na osvežitev in hitro kosilo. Ko so dnevi vse toplejši, je veliko prijetneje obedovati na njihovem vrtu. Vrt na Rotovškem trgu sprejme do 60 ljudi v prijetno zavetje pred avtomobilskim hrupom in pogledi ...
ZA HUDIČEVO ŽEJOLjubiteljem piva je v Celju poleg največjih slovenskih pivovarn že dobro znana tudi pivovarna in pivnica Diavolo na Mariborski cesti v bližini velikih nakupovalnih središč. V Diavolu namreč ponujajo nefiltrirano in nepasterizirano pivo lastne proizvodnje. Svetlo pivo vsebuje približno 4,5 odstotka, temno ...
SVEŽINA PRIMORSKIH ČEŠENJ Sončni pomladni dnevi v nas prebudijo tudi željo po svežem obroku. Kadar si med natrpanim delavnikom zaželimo sočnega kosila ali malice, na Goriškem ne moremo spregledati Hitove gostilne Pri hrastu ali po domače kar Hrast, ki nas pozdravi na vratih Nove Gorice, pod hribom Kekec. Gostilna ...
Za catering pravijo, da mora zadostiti vsem človeškim čuto: najprej okusu in vonju, nato videzu ter v okviru prijetnega ambienta tudi sluhu in otipu. vse skupaj ustvari vzdušje hrane, ki ga brez pomoči le stežka ustvarimo, zato je to najbolje prepustiti strokovnjakom. gostinstvo in catering koren pod vodstvom luke ...
V senci stoletnih kostanjev v mirnem predelu središča ljubljane, obkroženem s pešconami, bo od junija dalje v unionskem vrtu postanek še posebej prijeten. v grand hotelu union namreč ob letošnji stoletnici obljubljajo številne novosti in ena izmed njih bo tudi postrežba v senci stoletnih kostanjev. ...