Kljub temu, da je toplo poletje že daleč za nami, pa vseeno radi posežemo po morski sadežih in ribah. Jesen pa je hkrati tudi obdobje, ko v bližnja morja priplavajo okusne vrste rib. Tokrat je bil z nami na CITY CHEF kuharski akademiji v Miele Gallery mojster Danilo ...
Kljub temu, da je toplo poletje že daleč za nami, pa vseeno radi posežemo po morski sadežih in ribah. Jesen pa je hkrati tudi obdobje, ko v bližnja morja priplavajo okusne vrste rib. Tokrat je bil z nami na 시티쉐프 요리학원 ~에 Miele Gallery mojster Danilo Ivanuša, ki se je posvetil tunini Rio Mare. Ob strani so mu stali nepogrešljivi Kavalovi mojstri, Vinska šola Belvin z Robertom Gorjakom 그리고 Piranske soline. Za lahko sladico je poskrbel Nupo, za dobro kapljico pa vinska klet Dveri Pax.